Script support IE Browser


Privacy verklaring

Over Woning op Wielen
Woning op Wielen bv staat ingeschreven in het handelsregister onder nummer 86330713 en richt zich op de verkoop van (tweedehands) stacaravans en chalets. 

Woning op Wielen bv hecht waarde aan uw privacy bij het verwerken en beschermen van uw persoonlijke gegevens. In deze privacy verklaring wordt uitgelegd welke informatie van u wordt verzameld, met welk doel en op welke manier die informatie wordt beschermd. Het privacy beleid van Woning op Wielen bv is van toepassing op alle persoonsgegevens die Woning op Wielen bv over u verzamelt middels een contact opname via de website, telefonisch, WhatsApp, sms of per e-mail. De privacyverklaring is te allen tijde te raadplegen op de website: www.woningopwielen.nl .  


Welke gegevens worden verzameld?
Indien u op zoek bent naar een stacaravan of chalet en daartoe een aanvraag indient bij Woning op Wielen bv , dan is het noodzakelijk dat Woning op Wielen bv weet wie haar wederpartij is om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Woning op Wielen bv zal de volgende persoonsgegevens opvragen en bewaren in haar database: - Naam – Woonadres –  E-mailadres – telefoonnummer – (toekomstige) standplaats van de stacaravan 


Voor welke doeleinden worden deze gegevens verzameld?
Woning op Wielen bv verzamelt voornoemde gegevens uitsluitend om uitvoering te kunnen geven aan een (koop)overeenkomst, om klanten te informeren over een uitstaande zoekopdracht en om te factureren. 


Op welke manier worden deze gegevens verwerkt?
Uw gegevens worden opgeslagen op een van de eigen beveiligde servers of op de server(s) van een derde partij. Uw gegevens worden opgeslagen en verwerkt om onze diensten te kunnen uitvoeren.  


Wie hebben toegang tot de gegevens?
De toegang tot uw informatie wordt beperkt tot medewerkers die de informatie daadwerkelijk nodig hebben om hun taken uit te voeren. Zij zijn verplicht om vertrouwelijk met deze informatie om te gaan. De gegevens zullen niet zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt.  


Hoe lang worden uw gegevens bewaard?
Uw gegevens worden enkel bewaard voor het doel waarvoor ze werden verstrekt. Facturen met uw persoonsgegevens worden bewaard voor de wettelijke duur van zeven jaar.  


Uw rechten
U heeft te allen tijde het recht om uw persoonsgegevens in te zien en om uw persoonsgegevens te wijzigingen (fouten in persoonsgegevens te verbeteren). Om uw rechten uit te kunnen oefenen dient u contact op te nemen met Woning op Wielen bv

 

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Indien verwerkingsdoeleinden worden gewijzigd, dan zullen wij opnieuw uw toestemming vragen. 

 

Contact en vragen
Bij vragen over onze diensten of deze privacyverklaring kunt u altijd per e-mail of telefonisch contact opnemen: Bart Damen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0644628250